Onze school faciliteert, voor kinderen die gevlucht zijn uit Oekraïne een tijdelijke onderwijs voorziening, de leerlingen zitten in hun eigen klas, met eigen leerkrachten, samen werken we eraan om een leerachterstand te voorkomen, en zo door kunnen stromen naar vervolg onderwijs.

Alle pauzes worden voor de kinderen van de WA Scholtenschool én de TOV op gelijke tijden gehouden, de kinderen spelen en leren van elkaar.

‘Weet dat je altijd welkom bent!’

Per 12 september 2022 is er op de schoollocatie  een TOV (Tijdelijke Onderwijsvoorzieningen) Oekraïne geopend. Ook dit jaar is deze voorziening nog geopend.

De TOV zal aan het einde van het schooljaar 2023 – 2024 haar deuren sluiten. We dragen de zorg én het onderwijs voor de leerlingen dan over aan de passende reguliere (voortgezette) scholen.

In het voorjaar van 2024 zullen we voor álle leerlingen, indien zij voornemens zijn in Nederland te blijven, een juiste vervolgschool voor hen zoeken zodat zij ná de zomer kunnen instappen in deze school en hun ‘schoolcarrière’ kunnen vervolgen.

In het volgende overzicht ziet u hoe het TOV-team is samengesteld.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
TOV 1 – LeerkrachtJoel MahakenaJoel MahakenaJoel MahakenaJoel Mahakena
OnderwijsassistentSilke RietemaSilke RietemaSilke RietemaYessica HaanYessica Haan
TOV 2 – LeerkrachtAshutosh FaliAshutosh FaliAshutosh FaliAshutosh FaliAshutosh Fali
OnderwijsassistentAnnemiek KuikenAnnemiek KuikenAnnemiek KuikenAnnemiek KuikenNettie Evers